Informatieavond binnenstad

Begin augustus hebben bewoners van een aantal straten in de binnenstad een brief ontvangen van de gemeente Tiel naar aanleiding van de komende vervanging van de riolering. Men wordt uitgenodigd voor een informatieavond om mee te denken om dan ook de binnenstad aantrekkelijker te maken. De definitieve datum was niet duidelijk want in deze brief (zie bijlage) worden 2 verschillende datums genoemd. Team Gasthuisstraat Groen heeft de gemeente gevraagd welke datum het nu gaat worden: 15 oktober blijkt de juiste datum te zijn. Wij zullen aanwezig zijn om onze ideeën te bespreken en zullen dan tevens onze speerpunten onder de aandacht brengen. Noteer vast in uw agenda!

Update 28-09-2019:
De gemeente heeft gisteren de officiële uitnodiging verstuurd, zie bijlage ‘Uitnodiging informatieavond binnenstad 15-10-2019.pdf’ onderaan dit bericht. Locatie is de Ambtmanstraat 13.
Interessant in deze uitnodiging is de zin ‘Ook zoek ik bewoners/ondernemers die samen met ons het ontwerp gaan maken’.