Over

Veel straten in Nederland kunnen wel wat aandacht gebruiken om het woongenot te verhogen. Denk aan meer groen, meer rust, minder verkeer, een prettige buurt en een opgeruimde straat. Ofwel, een plek waar je naast je eigen huis je ook thuis voelt en waar je samen met medebewoners de leefomgeving en aanblik van de straat kunt verbeteren.

De  reden voor het oprichten van ‘Gasthuisstraat Groen’ heeft te maken met de plannen van de gemeente Tiel om in 2022 2023 te beginnen de riolering in de binnenstad te vervangen. De gemeente zelf wil dit combineren met het aanpassen van het straatbeeld. Dit leek ons een goed moment te kijken of wij samen met de gemeente, lokale ondernemers en bewoners van de Gasthuisstraat (en aangrenzende straten) het voor elkaar kunnen krijgen wensen die leven onder de bewoners hierin mee te nemen.

Wij zijn  er van overtuigd dat het resultaat van deze gezamenlijke inzet een positieve uitwerking zal hebben op de naast gelegen straten en een blauwdruk kan zijn voor overige wijken in Tiel en wie weet zelfs daarbuiten!

Om alle artikelen te kunnen lezen is registreren noodzakelijk.

Zie ook onze speerpunten

[GO]