Tielse Binnenstad Vereniging ontdekt!

De website van Tielse Binnenstad Vereniging ontdekt!
(In het kader ‘beter laat dan nooit’ )

Introductietekst:

Alleen klagen helpt niet; met deze gedachte is in 2015 De Tielse Binnenstad Vereniging (TBV) opgericht. Een vereniging die de belangen behartigt van alle bewoners en ondernemers van de Tielse binnenstad. Het doel is de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Daarnaast zetten wij ons in voor sociale contacten zodat er een grotere saamhorigheid in de wijk kan ontstaan.

Maar wat doen wij om dat doel te bereiken? Wat doen wij om die leefbaarheid te garanderen en de samenhorigheid te vergroten? Veel! Wij zitten niet stil en zijn druk bezig om door middel van werkgroepen, vergaderingen, bijeenkomsten en activiteiten informatie in te winnen en deze om te zetten in concrete acties.

Lees verder

Documenten van deze site met betrekking tot monumenten: